Megoldásokat keres az építőiparban? A Kyocera Senco megoldások széles skáláját kínálja, amelyek középpontjában az ügyfelek teljes költségeinek csökkentése, a megfelelő rögzítőelem kiválasztása a megfelelő alkalmazáshoz és a rögzítési munkák javítása áll, a pontosság, a minőség, a sebesség és a kezelő biztonsága szempontjából.

Smart Bridge

A SENCO Smart Bridge előregyártott panelek gyártói számára lett kifejlesztve, akik célja gyártási folyamatuk, a termékminőség és az ergonómia javítása. A rugalmasság elvesztése és az extra munkaerő igénye nélkül a híd növeli a termelékenységet.

Smart BoardMaster

A Smart BoardMaster programozható PLC-vel van felszerelve a rövid és a hosszú tűzési távolságra, beleértve a kettő közötti gyors váltást. A távolság 30 mm-től szabadon állítható 5 mm-es lépésekben. Az optikai kapcsok vezetésére szolgáló lézervonal biztosítja a kapcsok optimális elhelyezkedését. A teleszkópos karral nagy működési kényelem érhető el.

Smart BoardFixer

A Smart BoardFixer ideális eszköz a minőség és az ergonómia javításához a gyártási környezetben, tökéletesen igazított távolságokkal, amelyek 85 mm-től 170 mm-ig terjednek. A panel oldaláról csak egy személy működteti a Smart BoardFixer-t az elem pereme mentén vezetve, és a szegeket vagy kapcsokat meghatározott lépésekben hajtja meg, anélkül, hogy fel kellene mászni vagy kinyújtózni a lapon / panelen.

Menu