1. Home
  2. Márkák
  3. SENCO

SENCO

A SENCO a rögzítési technológia világában elismert és elismert márka. A SENCO termékprogram a pneumatikus, elektromos, gázos, vezeték nélküli pneumatikus és akkumulátoros szerszámok széles választékát tartalmazza, beleértve a kapcsolódó összevont kötőelemek széles körét.

A SENCO szerszámok és kötőelemek innovatív rögzítési megoldásokkal, amelyek megkönnyítik a kemény munkát, elősegítették a szakemberek generációinak a megfelelő munkát. A SENCO rögzítőelemek és szerszámok az egész világon a munkahelyeken és a munkahelyeken hozzájárulnak a szorgalmas szakemberek termelékenységéhez és sikeréhez.

Az összes SENCO rögzítőelem több mint 80% -a a Cincinnatiban készül. Minden SENCO rögzítő rendszert úgy terveztek és terveztek, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el és maximalizálja a termelékenységet.A SENCO ikonikus DuraSpin csavaros rögzítő rendszerei nagy sebességet, teljesítményt és hatékonyságot garantálnak. Az összeválogatott automatikus előtolású csavarhúzók hagyományos vezetékes, valamint kompakt, 18 voltos 3Ah Li-ion akkumulátorral működő egységekben kaphatók, amelyek töltésenként 1,200 és 1,400 közötti csavarral képesek meghajtani, a csavar hosszától és az alkalmazási anyagtól függően.

 

A SENCO Fusion eszközök egyedülálló vezeték nélküli levegő-technológiával rendelkeznek, amely azonnali szegezést biztosít felfutási idő nélkül, olyan hajtással rendelkezik, mint egy pneumatikus eszköz, és nincs szükségük tömlőkre, kompresszorokra vagy üzemanyagcellákra.

A Fusion F-15 az egyik legjobb vezeték nélküli szegező a piacon a gyors tűzgyorsaság, a bármilyen anyagba állandó belövési teljesítmény és a könnyű, vékony fogantyú miatt.

Menu