Márkák

A KYOCERA SENCO HUNGARY a rögzítési megoldásokra specializálódott, és innovatív eszközök, rögzítők és kiegészítők fejlesztésére összpontosít. A vállalat az elektromos rögzítő rendszerek, rögzítő termékek, gyémánt vágószerszámok és iparági specifikus megoldások széles választékát kínálja.

A rögzítéstechnika világában ismert és elismert márkanévként a SENCO pneumatikus, elektromos, gáz- és akkumulátoros szerszámok széles választékát gyártja, beleértve a kapcsolódó összevont kötőelemek széles választékát. A SENCO termékcsalád magában foglalja a jól ismert DuraSpin összeillesztett csavarhúzó rendszereket, valamint az egyedülálló Fusion vezeték nélküli pneumatikus szögezőket és rögzítőket. A SENCO a KYOCERA SENCO márkaneve, amelyet megbízható forgalmazók és kereskedők értékesítenek a világ minden táján.

CAMO

A CAMO termékek kiváló minőségű rögzítőelemek és tartozékok teraszok, kerítések és egyéb könnyű fa szerkezetek rejtett rögzítéséhez.

Stinger

A STINGER márka a alátét tűzőkalapácsok és tűzőgépek egyedülálló választékát kínálja. Az alátétes rögzítőelemeket kifejezetten tetőfedések, filc és homlokzati membránok rögzítésére tervezték. A STINGER alátét tűzőkalapácsok a tűzőkalapácsok egyszerűségét és kényelmét kínálják a pneumatikus tűzőgépek költségének feléért.

Menu