Állásajánlatok

Tekintse meg a Kyocera Senco összes üres álláshelyét

Mivel gyorsan változó környezetben dolgozunk és innovatív módszereket fejlesztünk ki az EMEA-ban a rögzítő megoldások iránti igény kielégítésére, mindig figyelemre méltó embereket keresünk, hogy csatlakozzanak hozzánk. Olyan emberek, akik ügyfélorientáltak, kíváncsiak, szenvedélyesek és izgatottak, hogy felfedezzék a jövőnket formáló ötleteket és technológiákat. Úgy hangzik, mint te, vessen egy pillantást az alábbi üres álláshelyekre.

A szakmai gyakorlat fontos részét képezi a hallgatók oktatásának és a fiatalok bevonásának a szervezetünkbe. Segít szervezetünknek az új fejlesztések és (digitális) technológiák figyelemmel kísérésében. A Kyocera Senco-nál való szakmai gyakorlat tehát nem informális gyakorlat. Ez mindennapi részvételt biztosít a tényleges projektekben, amelyeket úgy választanak ki, hogy megfeleljenek az Ön érdeklődésének és képességeinek. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni azokról a jelenlegi projektekről, amelyekbe bekapcsolódhat.

Keres egy másik lehetőséget, amely jelenleg nincs a listán? Nyílt pályázatot mindig küldhet a HR@Kyocera-Senco.eu címre.

A KYOCERA SENCO HUNGARY a rögzítési megoldásokra specializálódott, és innovatív eszközök, rögzítők és kiegészítők fejlesztésére összpontosít. Három erős márkával – a SENCO, az Camo, az Stinger- az ügyfelek elvárásait gyakran meghaladják termékeink, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és jóváhagyásoknak (ETA, CE, DIN, ICC). A vállalat az elektromos rögzítő rendszerek, rögzítő termékek, gyémánt vágószerszámok és iparági specifikus megoldások széles választékát kínálja.

Menu