A KYOCERA SENCO INDUSTRIAL TOOLS, INC. Megszerezte a A VAN AERDEN GROUP BV 100% -os tulajdonjogát.

Kyocera hírek

2019. február 6., szerda – A KYOCERA SENCO Industrial Tools, Inc. 100% -os tulajdonjogot szerez a Van Aerden Group BV-ban, aki az európai székhelyű pneumatikus szerszámok és kötőelemek gyártója és disztribútora.

A Kyocera Corporation (elnök: Hideo Tanimoto) a mai napon bejelentette, hogy leányvállalata, a KYOCERA SENCO Industrial Tools Inc. (KSIT), egy amerikai pneumatikus, vezeték nélküli szerszám és összevont kötőelemeket gyártó és értékesítő vállalat megállapodást kötött a Van részvényeinek 100% -ának megszerzéséről. Az Aerden Group BV, egy európai pneumatikus szerszám- és kötőelemgyártó és értékesítő cég.

2019. március 1-jétől a Van Aerden Group BV neve KYOCERA AERFAST Europe BV lesz. A felvásárlás által a pneumatikus szerszámok és kötőelemek gyártási és értékesítési eszközeivel a KSIT célja, hogy megerősítse üzleti tevékenységét Európában.

A háttér és célok:
A Van Aerden Group több mint 50 éve fontos európai disztribúciós partnere a KSIT Senco márkájú termékeinek. Több mint 10 országban értékesítik, és az akvizíció tovább növeli a KSIT jelenlétét Belgiumban, Franciaországban, Svédországban, Finnországban és számos más európai országban.

A Van Aerden Group franciaországi gyártóüzeme különféle rögzítőelemeket gyárt, beleértve a szegeket, a kapcsokat és rögzítő gyűrűket, amelyek a KSIT jelenlegi termékkínálatának jelentik.

Vállalat neve Van Aerden Group BV
CEO Jean-Marie Huybrechs
Alapítva 1926
Központ Antwerp, Belgium
Üzleti modell Pneumatikus szerszámok és kötőelemek gyártása
Alkamazottak 214 (January 31, 2019)

A Kyocera cégről
A Kyocera Corporation (Tokio, Japán), a Kyocera Group anya- és globális központja, 1959-ben alakult finomkerámia (más néven „fejlett kerámia”) gyártójaként. Ezeknek a mesterséges anyagoknak a fémekkel történő egyesítésével és más technológiákkal történő integrálásával a Kyocera a félvezető csomagok, ipari és autóipari alkatrészek, elektronikai eszközök, napenergia-termelő rendszerek, nyomtatók, fénymásolók és mobiltelefonok vezető szállítójává vált. A 2018. március 31-ével végződő év során a társaság konszolidált nettó árbevétele 1,58 billió jen volt (kb. 14,9 milliárd USD). A Kyocera szerepel a Clarivate Analytics “Top 100 globális innovátor” listáján, és a Forbes magazin 2018-as “Global 2000” listáján a világ legnagyobb nyilvános tőzsdei társaságainak listáján szerepel.

Menu